25 års jubilæum

Formand for Glud forsamlingshus kan ved den årlige generalforsamling fejre 25 års jubilæum.

Hun blev valgt ind i bestyrelse tilbage i marts 1991.

Glud forsamlingshus har i alle årene afholdt et ugentligt bankospil og her har Lone været en naturlig del af bankoholdene som står bag arrangementet og her er hun opråber, når bankospillet afvikles. Lone kan med sit altid gode humør og en smittende latter få alle til at føle sig velkomne og værdsat.

Hun vil dog også selv gerne spille banko, så har hun ikke tjansen som opråber, finder hun plads blandt bankospillerne.Lone Nielsen

Hun har i mange år stået for udlejningen, dette indebærer at hun fremviser forsamlingshuset, laver aftaler og sørger for at forsamlingshuset bliver afleveret i samme gode stand, som da det blev udlejet.

Glud forsamlingshus har med Lone i spidsen haft nogle trofaste medlemmer, trofaste bankospillere, og nogle trofaste lokale sponsorer. Dette har resulteret i at Glud forsamlingshus fremstår som et meget moderne hus. Glud forsamlingshus har et velfungerende køkken med ny opvaskemaskine, dampovn og masser af serveringsplads. Derudover blev der for flere år siden etableret handicaptoiletter og senere blev loftet lydisoleret.

For 2 år siden kunne Glud forsamlingshus fejre 125 års jubilæum og et så gammelt hus kræver meget vedligehold, men Lone ser altid positivt på de mange gøremål og hun går forrest når der skal gives en ekstra hånd.

Lone står også for mange af de indkøb forsamlingshuset foretager. Der skal handles bankoplader, kaffe, bankogevinster og meget mere. Lone har den eventyrlige evne til at påtage sig opgaver, og udføre dem på den mest naturlige og oversete måde, så man helt glemmer at værdsætte de mange gøremål, hun udfører.

Lone vil blive fejret ved den årlige generalforsamling onsdag den 17. februar.

Venlig hilsen

Glud forsamlingshus

 

Kom og vær med til at fejre Lone i forbindelse med generalforsamlingen den:

32 Responses

  1. Vivi Krogh

    Tillykke, godt for Glud og omegn at der finde sådan en sej lokal, der vil bruge sin fritid, som kommer os alle til gode🇩🇰🇩🇰👏👏👍👍

  2. Danny Møller

    Tillykke Lone, du er et kæmpe aktiv for forsamlingshuset og er så dejlig positiv og humørstemt, når man møder dig. Hygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.