ENGBO-HYTTEN på nye hænder!

posted in: Nyheder | 0

Fra dags dato den 1. september er ENGBO-HYTTEN på nye hænder. Hytten har tidligere været brugt til spejderne, men også diverse daginstitutioner og skole mv. har haft sin gang i og omkring området.

Siden spejderne lukkede ned tilbage i 2016 har der været forskellige overvejelser fra den daværende bestyrelse omkring hyttens fremtid. Den endelig beslutning er nu blevet at det er den til enhver tid sidende bestyrelse i Glud Borgerforening som også driver ENGBO-HYTTEN.

Hytten og området omkring som ligger ved Glud Engvej er med i en større plan som borgerforeningen står i spidsen for.

Glud Borgerforening vil snarest muligt få gjort nogle tiltag i hytten og området, sådan at det kan bruges af nye brugere. Lige nu bærer det præg efter at have stået i noget tid.

Tanken er at vi på sigt får aftaler med skole, daginstitutioner men også andre potentielle kunder, sådan at vi kan sikrer hytten på lokale hænder, og ikke mindst leve op til grundtanken med hytten.

Hvis du har en idé eller lyst til at give en hånd med så giv os endelig et kald.
Vi kan kontaktes her: http://gludby.dk/wp/?page_id=127

Til venstre ses den nu tidligere formand i ENGBO-HYTTEN Mogens Petersen. Fra midten og mod højre ses formanden for Glud Borgerforening Keld Primdahl samt næstformand Gert Winther.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.