Forårsbrunch

posted in: Nyheder | 0

Gå foråret i møde med en lækker brunch og oplev den smukke natur på Borre Knob halvøen

Græsk yoghurt med bærkompot og granola | Røræg med langtidsbagte tomater og krydderpølser Røget laks fra egen rygeovn med spinatcreme | Charcuteri med aioli, pickles og syltede løg Fiskefrikadeller med urter og grov remoulade | Lun leverpostej med tørsaltet bacon og rødbeder Tartelet med frikassé af kylling og svampe | Slagterens »brunch« medister med Ingers rødkål Sæsonens salat med crouton, feta og sennepsdressing Udvalg af oste med frugtkompot og syltede nødder | Lun æblecrumble med creme fraiche Frisk frugt | Chokoladecroissant | Små pandekager med ahornsirup Ingefærshot | Appelsin- og æblejuice | Kaffe og te

Pris pr. person kr. 345,- | Børn u. 12 år kr. 175,-

Tilmeldingsfrist ses på www.borreknob.dk

Tilmelding: På telefon 75 68 30 99, eller via mail: info@borreknob.dk

Der er Forårsbrunch på følgende datoer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.