Green Team i Glud 2020/21

posted in: Nyheder | 0

Siden Birgitte Østergaard flyttede til Glud i december 2019 har hun gået mange ture i lokalsamfundet. På de mange ture har hun medbragt en opsamlingspose, og taget smidt affald med i posen på hendes ture.

Husk at Green Teamet giver hygge, socialt samvær, motion og så gør man en god gerning.

Senere på vinteren fandt Birgitte et gammelt opslag omkring efterlysning af borgere til Green Team Glud. Birgitte tog kontakt til den lokale Borgerforening og vupti, så var første tur arrangeret, som nu også er veloverstået. Nu er planen så klar for resten af året.

Her ses 1. samling af Green Team Glud lige før afgang den 8. marts 2020.

Planen er at mødes kl. 10.00 på nedenstående datoer ved ENGBO-HYTTEN, som ligger på Glud Engvej 3-5.
Borgerforening håber at kunne etablere en kaffemaskine i huset, så det kan blive base for Green Team Glud. Tanken er såmænd ikke at et fast team skal mønstre hver måned, men at man må vælge til og fra, og hvis man ikke kan den specifikke dato, så er man velkommen til at kontakte Birgitte og tage en pose med på andre dage, så koordinere Birgitte hvilke ruter som er gået.

Foto: Mads Dalegaard, HSFO

Her er datoerne for resten af året og lidt ind i 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.