Danmarksmester Damedouble 2015

posted in: Nyheder | 1

 

DPF. har afholdt DM 2015 på Horsens Petanque Klubs baner ved Bygholm Park i dagene 2.-5. juli.
Efter 7 kampe, fordelt på ca. 10 ½ time, kunne Hvirring Petanque Club repræsenteret ved Ninna Andersen ( Glud ) og Beth Sewerin ( Juelsminde ), modtage guldmedaljerne som Danske mestre i double for kvinder ved finalestævnet, som blev spillet søndag. 5. juli
Efter de tre indledende puljekampe i dame double var to spillere fra Hvirring Petanque Club, Beth Sewerin og Ninna Andersen nr. 2 i deres pulje, men de kunne ved indspil komme i ottendedels finalen. Denne kamp foregik på de traditionelle baner ved Horsens Petanqueklub i dagens nok varmeste timer, hvor ikke en vind rørte sig. På trods af dette lykkedes det at komme videre til ottendedels finalen.
Spillerne blev i den næste kamp sendt “på gårdspladsen” og med en sejr her var de i kvartfinalen. Derved fik de igen adgang til at spille semifinale og finale på de traditionelle baner — dog nu i mere udholdelig temperatur.

 

Du kan finde mere information om Glud Petanqueklub på hjemmesiden petanque.gludby.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.