Babysalmesang

posted in: Nyheder | 0

For børn på mellem 2-12 måneder gammel – samt deres forældre, er der hver onsdag frem til og med d. 13. April babysalmesang i Glud Kirke. Det foregår i tidsrummet fra kl. 10.30 – 11.30 hvorefter der sluttes af med kaffe/the og en hyggesnak.

Kirsten Bach-Kristensen
Kirsten Bach-Kristensen

Det handler om musikalsk sansning, leg og samvær under ledelse af Hedensted Provstis sognemedhjælper Kirsten Bach-Kristensen.

Baby salmesang er både sang, musik, bevægelse og rytmik for babyer, med udgangspunkt i såvel som nye som gamle salmer. Vi synger, danser og vugger til salmerne og vi leger til rim og remser, så de små babyer oplever med alle deres sanser.

Der kræves ingen særlig forudsætning for at være med. Man skal hverken kunne synge eller være vant til at komme i kirken. Det handler derimod om at få en god oplevelse sammen med sit barn.

Tilmelding til sognemedhjælper Kirsten Bach-Kristensen på Kaab@hafnet.dk eller tlf. 2330 7233

 

Det er super hyggeligt, og fuldstændigt på barnets præmisser. Det er værdifuldt at se hvordan éns barn bruger sine sanser og hvordan opmærksomheden skærpes på lyde og akustikken i kirkens rum. Kirsten er super dygtig til at forstå børn og deres opfattelser og brug af de forskellige sanser – Sidsel Bach, deltager

 

Kirkesalmesang 2014
Kirkesalmesang 2014

 

 

Arrangementet foregår:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.