Årets Bojsen 2016?

Horsens Folkeblad udnævner hvert år “Årets Bojsen” til personer som har gjort en ekstra indsats i Horsens, Odder eller Hedensted Kommune.

Du kan indsende dit bud på hvem som skal have prisen i år på Horsens Folkeblads hjemmeside eller via email til Horsens Folkeblad på redaktionen@hsfo.dk med ordet „Bojsen” i emnefeltet.

Horsens Folkeblad trækker lod blandt de indsendte forslag om 3×3 flasker vin.

 

Inga Kristensen fra Snaptun har foreslået Benny Michl.

Benny Michl

20 Responses

  1. Louise kjøller

    Min datter på 3 skal altid omkring benny brugsmand når hun er hos farmor. Det siger jo ligesom det hele at hun kan huske ham. Han tager sig jo gerne tid til at snakke

  2. Mette

    Benny er så nærværende, smilende og siger hellere end gerne “Ja da, det lyder spændende” og så er han med på at arrangerer alt muligt som alle andre får et godt grin af. Han holder det lille samfund samlet på kryds og tværs af børne, unge, forældre og ældre/bedsteforældre.
    Han fortjener prisen

  3. Morten Sonne Sminge

    Benny er fantastisk! En ildsjæld uden sidestykke! Det er sjældent set at en brugs kan oplive både nærområde og opland som Brugsen i Glud. Det er ikke bare en brugs! Den er Benny! Fyldt med livsglæde, styr på tingene, et hav arrangementer for både børn, unge og gamle. Benny fortjener virkeligt prisen! Benny er en mand der formår at sætte mange ting i gang og stadigt have tid og kærlighed til både familie og folk omkring ham! Stor respekt for det arbejde han gør og det menneske han er! Han får min stemme uden forbehold!

  4. Pia

    Stemmer også på Benny. Mange kunne lære noget om kundepleje af ham.

  5. Grethe lind

    Hvis jeg havde 100 stemmer , fik Benny dem alle Han er en kæmpe ildsjæl for lokalsamfundet og altid i godt humør og tid til snak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.