Gratis cykeltur med lys & farver

posted in: Nyheder | 0

Bliv en del af Aarhus Kulturby 2017 og cykel ud i den mørke morgenstund sammen med andre kultur- og naturglade mennesker, og få en oplevelse for livet.

Lørdag den 21. januar skydes Aarhus 2017 – Europæisk Kulturby i luften. I den forbindelse har DGI og Danmarks Ferguson Museum arrangeret en morgencykeltur, som er åben og gratis for alle – altså både børn og voksne, el og MTB. Tilmelding er ikke nødvendig.

Cyklerne bliver dekoreret med lys og farver, så det bliver et festligt syn, der møder de morgenfriske forbipasserende, når de oplyste cyklister kører mod Dagli’ Brugsen i Glud og retur til Ferguson museet. Turen er på godt 5 kilometer, og når de morgenfriske cyklister returnerer til Ferguson museet er der gratis fælles morgenmad samt præmieuddeling.

Henrik Nielsen fra Danmarks Ferguson Museum, var ikke i tvivl, da han blev ringet op af DGI, som tilbød det internationalt anerkendte Ferguson Museum at være Hedensted Kommunes repræsentant i dette initiativ, som finder sted flere steder i Midt- og Østjylland på selv samme tidspunkt.

Når folk har en god ide, støtter jeg selvfølgelig op, og jeg er rigtig stolt over at blive en aktiv del af Aarhus Kulturby 2017. Storbyerne har masser af arrangementer, men her er et initiativ, der foregår ude på landet, og det giver rigtig god mening, for dels er her stille og roligt, så cyklisterne kan tage den i deres eget tempo og køre og tale og hygge sammen, og dels kan man bedre se de oplyste cykler og cyklister på de morgenmørke landeveje i forhold til inde i byen. Jeg vil gerne opfordre alle, der har lyst til at få en anderledes oplevelse og møde både nye og kendte ansigter om at komme ud til mig og mit dejlige museum den 21. januar. Hvis man ikke selv har mulighed for at dekorere sin cykel med lidt lys og andre festligheder, så har jeg noget, man kan låne, slutter Henrik af med et forventningsfuldt smil på læben.

 

Program for Dawn Ride (cykeltur i morgengryet)

Kl. 8.00 Mulighed for at pynte cykler på Danmarks Fergusonmuseum, Købmagervej 1 i Stourup (Rårup)

Kl. 8.30 Starten går fra Fergusonmuseet

Kl. 9.30 Slut på cykeltur m/ præmieoverrækkelse

Kl. 9.45 Fælles morgenmad

 

Som sagt er alle velkomne, så snyd ikke dig selv for denne kulturby-oplevelse.

For yderligere information læs vedhæftede pressemeddelelse, eller kontant Henrik og Birgit på Danmarks Ferguson Museum på henrik@fergusonmuseum.dk eller telefon 20 44 73 68.

 

Venlig hilsen

Henrik Nielsen

Danmarks Ferguson Museum

Købmagervej 1, Stourup

7130 Juelsminde

 

Mobil: 20 44 73 68

E-mail:  henrik@fergusonmuseum.dk

www.fergusonmuseum.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.