Aftenåbent på Glud Museum

posted in: Glud Museum | 0

Sagn i mørket – på Glud Museum

Kender du de overnaturlige eller historierne om dem?

Torsdag d. 26. oktober kl. 17.30-20.00 når mørket falder på, indhylles Glud Museum i sagnenes tåger, når der er aftenåbent på museet. Inde i og mellem museets gamle bygninger, kan I denne aften møde folk, der har mødt de overnaturlige og kan berette om deres gøren og laden. Måske har de gådefulde overnaturlige også selv fundet vej til museet…

Turen starter, når landsbyens oldermænd viser jer vejen til den kloge kone. Hos hende får I nogle gode råd, som det er klogt at følge, når I bevæger jer ud i det mystiske mørke. Undervejs skal I vogte jer for lygtemanden, som med sit lys forsøger at lokke folk ud i mosen – men med guld kommer man langt, selv hos en lygtemand. Lysene guider jer rundt på museet til historier og fortællinger om polakhullet, om sagnsten, hekse og meget mere.

Arrangementet er gratis og tilrettelagt for børn og voksne i alle aldre. Museets cafe serverer denne aften deres sagnomspundne varme kakao og æblekage, hvis man trænger til noget at styrke sig på efter en tur i sagnenes forunderlige verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.