Informationsaften om Fjernvarme i Glud og Snaptun

posted in: Nyheder | 4

Gludhallen den 22. september kl. 19.00 til 21.00

Som meddelt før sommerferien har vi i samarbejde med Hedensted Kommune fået udarbejdet en positiv vurdering af fjernvarmepotentialet i Glud og Snaptun.

I den forbindelse afholdes der et informationsmøde, hvor Anders Reuss, Hedensted Kommune og driftsleder Esben Legard Iversen, Løsning Fjernvarme a.m.b.a., vil informere nærmere om fjernvarmedrift og etablering.

Der vil også være mulighed for at stille generelle spørgsmål.

På mødet gives der ingen konkrete prisinformationer, da prisen for tilslutning afhænger af flere ting. I sidste ende har antallet af husstande, som ønsker tilslutning, en stor økonomisk betydning.

Det er ikke muligt jf. lovgivningen at etablere et fælles fjernvarmeanlæg, hvis det ikke er den umiddelbart billigeste løsning for forbrugeren (set i forhold til individuelle varmekilder som f.eks. gas, el, varmepumper og jordvarme).

Efter mødet, og 14 dage frem, er det muligt for områdets husstande (indenfor bymæssig bebyggelse), at aflevere en uforpligtende interessetilkendegivelse i en særlig postkasse Brugsen i Glud eller i Lystbådehavnens postkasse i Snaptun.

Digital besvarelse kan afgives på følgende link: www.fjernvarme.gludby.dk

Såfremt interessen for tilslutning er mindst 80% i hele (eller dele) af området, vil der blive udarbejdet et endeligt projekt, som kan kaste lys over økonomien og danne basis for en eventuel senere bindende tilmelding.

Jo flere som ønsker en fælles løsning – jo billigere bliver det for den enkelte husstand.

På vegne af

Glud Borgerforening og Snaptun Lokalråd

4 Responses

 1. Børge Hulvei-Jensen

  Jeg er interesseret i fjernvarme i Snaptun.

  Mvh
  Børge Hulvei-Jensen
  Fiskeparken 5
  Snaptun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.