Status på Glud Fjernvarme

posted in: Nyheder | 3

Vi kan oplyse, at vi har opnået tilstrækkeligt med positive tilkendegivelser/tilmeldinger, således vi kan komme videre med projektet. Det er virkelig godt!

ALLE OPDATEREDE INFORMATIONER FINDER DU PÅ WWW.FJERNVARME.GLUDBY.DK

🙌🙌🙌🙌👍👍👍👍

Det betyder, at processen om etablering af fjernvarme i Glud fortsætter, og at der nu vil blive udarbejdet et reelt projektforslag fra NIRAS. Alt betalt af Hedensted kommune.

Projektforslaget kommer til at klarlægge den endelige pris og på samme tid skabe grundlaget for den endelige bindende tilmelding, myndighedsgodkendelse og udarbejdelse at udbudsmateriale til relevante entreprenører.

Projektforslaget vil blive udarbejdet inden sommerferien. Efter sommerferien og efter myndighedsgodkendelse vil den ENDELIGE og bindende tilmeldingsproces starte op. Denne gang vil der blive udarbejdet en udførlig “tilmeldingsaftale” og tilmeldingen vil foregå med digital signatur.

Vi kan oplyse, at styregruppen siden informationsmødet den 28. marts har været i dialog med Tørring Kraftvarmeværk, som en alternativ samarbejdspartner.

Vi oplever en stor samarbejdsvilje og en professionel tilgang til projektet fra Tørring Kraftvarmeværks side, og vi har derfor valgt at fortsætte samarbejdet i den retning.

Tørring Kraftvarmeværk arbejder i forvejen sammen med NIRAS og tilbyder også Fjernvarme plus. Det har ingen økonomisk betydning hvilken samarbejdspartner vi benytter. Det er alene et spørgsmål om maksimal positiv synergi i processen – både under etablering og i den efterfølgende administration.

Med venlig hilsen

Styregruppen i Glud Fjernvarme

3 Responses

 1. Ketty Sørensen

  Rigtig dejlig nyhed, flot arbejde af alle der har været involveret
  Hvorfor er Tørring kraftvarmeværk kommet i spil, betyder det at Løsning er ude

 2. Inger clausen

  Er glædelig overrasket.
  Godt gået styrregruppe.
  Vil også gerne vide, hvorfor man nu vælger Tørring fremfor løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.